Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij zijn u graag van dienst als het gaat om fiscaal advies, het verzorgen van uw financiële administratie en loonadministratie en het opstellen van uw jaarrekening. Bent u startende ondernemer? Wij helpen u graag op weg! Twijfelt u aan de kennis en kunde van uw huidige adviseur of wilt u besparen op uw administratiekosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat u overtuigen van onze kwaliteiten!

Belastingadviezen en vermogensplanning

Met onze gedegen vakkennis en onze jarenlange ervaring, helpen wij u graag uw fiscale problemen op te lossen en geven wij u desgewenst advies, bijvoorbeeld op het gebied van vermogensplanning. Wij verzorgen aangiften inkomstenbelasting voor zowel particulieren als ondernemers, alsook zakelijke belastingaangiften, zoals aangiften omzetbelasting, loonheffingen en vennootschapsbelasting.

Voor ondernemers valt er veel belasting te besparen door gebruik te maken van de fiscale ondernemersfaciliteiten; daarbij zijn wij u graag van dienst. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht met vragen over erfbelasting of schenkbelasting.

Financiële administraties

Voor veel ondernemers is het voeren van administratie een noodzakelijk kwaad. Wij staan deze ondernemers graag bij door middel van het verzorgen van de gehele financiële administratie en het verrichten van alle voorkomende administratieve werkzaamheden. Zo nemen wij desgewenst taken met betrekking tot debiteurenbeheer voor onze rekening en verrichten wij betalingen voor onze klanten.

Ook kunnen wij uw administratie bij u op locatie verzorgen. Online boekhouden behoort tevens tot de mogelijkheden.

Jaarrekeningen

Wij stellen niet alleen jaarlijks uw jaarrekening op, maar maken ook desgewenst tussentijdse rapportages, cijferanalyses en prognoses. Tijdens de bespreking van de jaarrekening komen alle zaken aan bod die voor u als ondernemer van belang zijn.

Daarbij gaat het niet alleen om de resultaten en cijfers, maar bespreken wij bijvoorbeeld ook mogelijke verbeteringen in de bedrijfsvoering door aanpassingen in de administratieve organisatie en actuele ontwikkelingen op fiscaal gebied die wellicht in de toekomst gevolgen kunnen hebben voor u en uw onderneming.

Loonadministraties en personeelszaken

Het voeren van loonadministratie is een vak apart waarvoor veel specialistische kennis nodig is. Wij hebben deze kennis in huis en verzorgen dan ook graag uw loonadministratie van a tot z. Denk daarbij niet alleen aan het berekenen van loonstroken en het verzorgen van aangiften loonheffingen en pensioenaangiften, maar ook aan personeelszaken (HR) en het opstellen van arbeidsovereenkomsten.

Met onze loonprogrammatuur zijn wij in staat om voor elke onderneming de loonadministratie te voeren, ongeacht sector of CAO.